Optiker Seger&Seger: Marknadsföring

The Tribe Lounge hjälper löpande Optiker Seger&Seger med marknadsföring. Vi tar rollen som Marknadskoordinator och hjälper till med strategier och genomförande i form av copy, design och uppdateringar på sociala medier.

Anpassa din marknadsföring

Optiker Seger&Seger finns i Örebro, Kumla och Hallsberg och ingår i KlarSynt med en kundkrets inom både privatpersoner och företag. Butikerna måste alltid vara kliniska och attraktiva – en del i det arbetet är att alltid ha uppdaterat skyltmaterial så som trottoarpratare, informationsmaterial i väntrum och undersökningsrum. Trycksaker med erbjudanden och koncept ska finnas väl synliga och naturligtvis uppdaterade med det senaste.

Inom den här branschen är det fokus på både mode och stil, samtidigt som det kliniska och medicinska är avgörande för ett bra slutresultat och nöjda kunder som återkommer. Optiker Seger&Seger är privatägt sedan 1971 och har en stark lokal förankring – personliga rekommendationer är en viktig del i strategin.

Läs mer om vår kund på webben Seger&Seger eller följ dem på Facebook.

Vi tar fram och genomför din marknadsplan!

Hör av dig till mig, Pia om du har ett liknande behov för din verksamhet. Jag och mina kollegor på The Tribe Lounge finns med från idé till genomförande. Ring 070 697 63 55 eller klicka på mail-knappen här nedanför!

Med en marknadsplan får du överskådlighet över tid och mer kontroll på aktiviteter och kostnader. Det är lätt att inte hinna med planeringen och köra på i samma vanliga spår. Vi kan tipsa om alternativa lösningar och kreativa förslag. Med schyssta mallar och grafiskt korrekt material sparar du tid och stärker varumärket. Då har din marknadsföring större möjligheter att lyckas.

Maila mig!

Aktiviteter för Optiker Seger&Seger:

  • Marknadskoordinator.
  • Copy.
  • Design av trycksaker (utifrån grafisk profil).
  • Sociala Medier.
  • Webbpubliceringar.
  • Rekryteringsannonser.