Infrea: Kit för IR & Media

Snyggt, tydligt och smart! Kitet för IR & Media sammankopplar digitalt och analogt informationsflöde – lättillgänglig information för personer som är intresserade av den börsnoterade koncernen.

Smart översikt till fördjupning med digitala länkar

Börsnoterade industrigruppen Infrea tog hjälp av The Tribe Lounge för att ta fram ett kit för nuvarande eller potentiella investerare samt media – ofta kallar man liknande material för presskit. Vi ville göra något ännu bättre och nytänkande och levererade ett koncist och smart kit, med målet att bli attraktivt nog att skapa kärlek till bolaget vid första ögonkastet! Syftet med kitet är att förenkla en god kontakt med investerare och media genom att snabbt kunna leverera kontakter, korrekt information och digitala resurser.

Kitet beskriver koncernens historia och verksamhet i korthet och mixar analogt och digitalt. Med smarta QR-koder sammanför vi en enkel utskrift med webb, tillgång till pressbilder och aktuell information – läsaren får tillgång till allt smidigt och enkelt genom bara ett knapptryck på telefonen. Om kitet läses på dator, mobilen eller annan enhet kan du enkelt klicka dig vidare i den interaktiva PDF-filen för alla QR-koder är självklart även länkade.

Kika på vårt kit för IR & media – klicka på nån av skärmarna

 

The Tribe Lounge har tagit fram Infreas kit för IR & Media.

Boosta er Finansiella kommunikation & Corporate Communication!

Anna Pojen, konsult i kommunikation på The Tribe Lounge.Du kan höra av dig till mig, Anna, om du vill ta dina kontakter med investerare, aktiesparare och media till tydligare strategisk position. Kanske är det så att du kommit en bit på väg men står inför nästa steg? Eller behöver du förklara ditt erbjudande på ett smidigare och smartare vis, kanske med snygg design?

Tillsammans med mina kollegor och dig fixar vi så du lättare når ut mot marknaden! Vi gör det lätt att förstå er verksamhet, att hitta rätt kontakter och fördjupat bakgrundsmaterial om ert bolag. Slå mig en signal på 070-658 55 53 eller maila – klicka på knappen.

Maila Anna!

Aktiviteter Infrea Kit för IR & Media:

  • Idé och koncept.
  • Copy, budskapsformulering & story.
  • Design och grafisk formgivning.
  • Bildval.
  • Produktion av interaktiv presentation i PDF.
  • IR-kontakt.

Andra projekt för Infrea: