Infrea: IR Delårsrapporter

The Tribe Lounge har haft förtroendet att arbeta med börsnoterade Infreas delårsrapportering ända sedan 2018.

Vi har tillsamammans utvecklat processen och konceptet i takt med varumärket och rapporteringskraven ändrats. Infrea tar fram alla siffor och The Tribe Lounge sätter samman allt i ett snyggt paket inför publiceringen till marknaden – rapport, pressrelease och presentationsbilder. (Infrea vill ha själva rapporten i Word och PDF. Vi gör självklart även formen i InDesign när ännu mer design önskas).

Jag är nyfiken och mailar!

Full sekretess och uppfyllda krav

Delårsrapporteringen – som hanteras under sekretess enligt MAR – är förutom lagstadgad både en viktig kommunikationsprodukt till marknaden och för varumärkesbyggandet. Det formspråk och den identitet som vi arbetat fram för koncernen kommer även här till uttryck. Till rapporterna kommer även snygga och informativa slides till företagspresentationen i PowerPoint som därmed uppdateras minst kvartalsvis.

Nyfiken på hur hela Infreas Delårsrapporter ser ut?

The Tribe Lounge tar ett helhetsansvar kring design, bildval och formatering av rapporten i samråd med Infreas projektledare. Vi arbetar även med delar av copywriting. Utöver själva delårsrapporteringen och presentationsmaterialet sköter vi publicering på webb och sociala medier med budskap och design – i samband med publicering av delårsrapportering.

Här kan du kika i Delårsrapporterna från Infrea.

Boosta er Finansiella kommunikation & Corporate Communication!

Anna Pojen, konsult i kommunikation på The Tribe Lounge.Vill ni ta kontakterna med investerare, aktiesparare och media till en tydligare strategisk position eller står inför nästa steg? Smidigare, smartare och i snygg design?

Vi hjälper dig att nå ut till marknaden, verksamheten begriplig och kontakter enklar. Slå mig, Anna, en signal på
070-658 55 53 eller maila – klicka på knappen.

Maila Anna!

Aktiviteter IR Delårsrapporter:

  • Fyra delårsrapporter produceras per år där den för fjärde kvartalet – Bokslutskommunikén – omfattar helårets siffror vilka senare blir en del av Årsredovisningen.
  • Projektledning.
  • Idé och produktion.
  • Design (för Infrea i Word, då de vill ha det formatet).
  • Tabellerformatering.
  • Copywriting.
  • Bildval.
  • Webbpublicering.

Andra projekt för Infrea: