Börsnoterat B2B-bolag: LinkedIn Globalt

Ett börsnoterat B2B-bolag behövde ta kontroll över sin närvaro på LinkedIn. Med fräscha idéer, insiktsfull rådgivning, god strategi och genomförande bidrog The Tribe Lounge till stärkt kommunikation. 

Det fanns redan en stark och väl uppdaterad koncernsida på LinkedIn, med Karriärsmodul och koncernens alla lediga jobb, men även väldigt många andra LinkedIn-sidor med mer eller mindre korrekt innehåll och varumärkespresentation. Bolaget kände att detta gav en otydlig bild av företaget hos LinkedIns användare och behövde hjälp med att ta reda på helheten, plattformens möjligheter samt förbättra sin närvaro.

— Vi kände att vi inte hade tillräckligt med kunskap om LinkedIn då vi började, hur det fungerade och vad som var möjligt. The Tribe Lounge kunde hjälpa oss att komma igång. Jag uppskattade särskilt deras externa förhållningssätt. Det är lätt att bli hemmablind så att jobba med dem fick oss att tänka till och ifrågasätta gamla sanningar, säger Senior Vice President hos det börsnoterade B2B-bolaget.

— Efter projektet kände vi oss redo att driva det fortsatta arbetet utifrån den satta planen internt, både kompetensmässigt och resursmässigt. En av styrkorna hos The Tribe Lounge styrkor har varit att de hela tiden arbetat med målet att vi ska kunna ta hand om arbetet själva och därför utbildat oss och försett oss med kunskap, hela vägen genom projektet.

Jag förbättrar era sociala medier!

Anna Pojen, konsult i kommunikation på The Tribe Lounge.Hör av dig till mig, Anna om du är nyfiken på att utveckla era sociala medier. Slå en signal på 070-658 55 53 eller dra iväg ett mail genom att klicka på mail-knappen här nedanför!

Att hitta kreativa lösningar, nya infallsvinklar och ändå hålla strategiskt fokus på målet med kommunikationen är viktigt – jag och mina kollegor fixar det. Låt oss hjälpa till och ge ditt företag det ni behöver för att lyckas!

Maila mig!

Aktiviteter LinkedIn:

  • Projektledning.
  • Idéer och rådgivning.
  • Kartläggning av sidor.
  • Strategi.
  • Kommunikationsplan.
  • Aktivt stänga, ändra och strukturera sidor.
  • Guidelines för anställda.
  • Utbildning.

Andra projekt för Börsnoterade B2B-bolag: