Radio, sharks, PRV och fnissigt Fredagsbubbel

Radio: Uj uj uj, som vi säger i Örebro. Vilken vecka! Vi har varit med i Sveriges Radio P4 Örebro inte mindre än två gånger! Liveradio dessutom, superkul och en ny erfarenhet. I videon berättar vi hur DET var att ha micken i ansiktet och veta att här finns inga omtagningar. Radion kom till oss för att göra reportage om hur samarbete mellan Örebro Universitets Studentuppdrag och Näringslivet kan leda till att kompetensen behålls här istället för att försvinna till exempelvis Stockholm eller andra storstäder. Kul! Lyssna gärna på båda reportagen här: Albin i radion (spola fram till 1:05:01), Anna & Pia i radion (spola fram till 1:35:49 för del 1 sen kommer en del till efter låten). Vårt tips till företag: dra nytta av all den kompetens som finns på vårt fina universitet. Vem vet, kanske hittar ni precis som vi helt rätt person till ert team!

Sharks då?: Jo det höll på att bli spännande ljudeffekter när det var dags för Annas och Pias sändning. Albin skulle livesända på vår Story och helt plötsligt började mobilen spela “Baby shark song“! Som tur var innan vi började sända radion, eller kanske hade det varit lite extra kryddigt? Pia kunde sen visa oss hur själva movsen är. Känns bra. Men vi misstänker att Albin har sången på sin favorit-spelista. Eller vad tror du?

PRV: I slutet på dagen blev sen Anna inropad i ett samtal som hölls mellan bland annat PRV, Svenskt Näringsliv, Epiroc och Örebro Universitet och Niclas Molinder och Fredric Öjebrandt. De hade haft en spännande dag om immateriella rättigheter på Örebro Universitet och avslutade sen här på Creative House där vi har vår Tribe’s Lounge, för att berätta lite om vad Örebro Universitets Studentuppdrag betytt för oss i samband med att det var så vi hittade vår Albin. Då fick Anna träna på fem-minuterspitchen: berätta snabbt och förhoppningsvis intressant vad ditt företag kan hjälpa till med. Vi jobbar ju med Varumärkesutveckling, men inte med patent. Däremot har det vid flera tillfällen hänt att vi hjälp företag att ta kontroll över sitt varumärke i sociala medier, kunde vi berätta!

Ha nu en härlig fredag!

Anna, Albin & Pia